Pokličite 01 / 431 50 86 ali 031 / 421 648


Domov » Baze » Pokljuka

Pokljuka

HOTEL CENTER
Pokljuka

Funkcionalno zasnovan in sodobno opremljen Hotel Center lahko izpolni različne želje in potrebe v vseh letnih časih in nudi dobre pogoje za bivanje v moderno opremljenih sobah. Ruševec, gamsi, pokljuška barja, slapovi – prav zaradi tega je Pokljuka del največjega slovenskega naravnega parka, Triglavskega narodnega parka. Planota nudi jeseni in spomladi optimalne pogoje za raziskovanje narave, njihovega živalskega sveta in je idealno izhodišče za osvajanje srednjegorskih postojank. Otroci se podajo na pohod do kmetije, kjer si ogledajo živali in življenje na visokogorski kmetiji, pri sprehodu skozi gozd pa se spoznajo še z živalstvom in rastlinstvom na Pokljuki. S pomočjo namišljenega škrata si ogledajo tunel, ki ga uporabljajo smučarski tekači in biatlonci. V zimskem času pa je okolica hotela prirejena potrebam smučarskega teka in kot taka nudi najbolj primerne terene za učenje smučarskega teka in pogoje za najrazličnejše igre na snegu.

Oddaljenost od Ljubljane: 77 km
Kapaciteta hotela: 90 ležišč
Zdravstveno varstvo v sklopu ZD Bled

Sportni center - Triglav 1

Sportni center - Triglav 2

 

HOTEL JELKA
Pokljuka

Hotel, nedavno v celoti prenovljen, leži v osrčju narave na sončni jasi pokljuške planote. Obdajajo ga mogočni gozdovi in pravljičnost okolja, ki kar vabi k raziskovanju.
V zimskem času se poleg hotela nahaja manjše smučišče, idealno za začetnike in tudi tiste, ki nadgrajujejo svoje smučarsko znanje.

Oddaljenost od Ljubljane: 70 km
Kapaciteta hotela: 40 ležišč
Zdravstveno varstvo v sklopu ZD Bled

hotel Jelka_1

DSC_0086

DSC_0070