Pokličite 01 431 50 86 ali 031 421 648

Vojnik pri Celju

RANČ KAJA IN GROM
Vojnik

Ranč stoji na samem, daleč stran od prometnih cest, v objemu gozdov in travnikov in nudi možnost svobodnega ter sproščenega gibanja. Na ranču otroke pričakuje kar nekaj živali (pujs, kozici, ovčki, pegatka, pavi, petelinčki in kokoške, psa ter konji), s katerimi se v treh dneh dodobra spoznajo, jih hranijo, se z nekaterimi »crkljajo« ter poskušajo razumeti živalsko govorico. Spoznali bodo pravilno jahanje konj ter jih tudi sami zajahali, udeležili se bodo pohoda po Žužkovi poti, po spoznavanju palčkov pa bodo palčkovo naselje tudi obiskali in jim pomagali zgraditi hiške iz naravnih materialov. Ne nazadnje se bodo seznanili z lokom in osnovami pravilnega lokostrelstva.

Oddaljenost od Ljubljane: 85 km
Kapaciteta kmetije: do 25 ležišč
Zdravstveno varstvo: ZD Vojnik

Ranč Kaja in Grom

Preživimo skupaj prelepe tri dni v družbi prijaznih živali in nežne narave. Pokukajmo v svet palčkov in čarobnih bitij in doživimo gozd ponoči. Po pohodu po ŽUŽKOVI POTI pokukajmo še v hlevčke domačih živali in si privoščimo “crkljanje” s konji in jahanje.

S pujskom ČunČunom, mini kozicami Lili in Marjetico,ovčkami Julijo, Tinco in Binco, pavi: Pepijem in Mariotom, petelinčkom Frančekom s prijatelji in kokoško Frančesko s prijateljicami, konji: Pegazom,Gajo, Iziko, Enter…, psom Leonom ter slepo psičko Kalo, mucami DolfoTom, Klever in Šaj, žabico Marinko s prijateljicami…vas vabimo v našo družbo.

OKVIREN POTEK PROGRAMA
1. DAN

• prihod ob 10.00 uri
  • namestitev, ogled kmetije