Pokličite 01 / 431 50 86 ali 031 / 421 648


Home » Baze » Pokljuka

Pokljuka

ŠPORT HOTEL, Pokljuka

Kaj lahko še povemo o Pokljuki? Bujno rastlinje, veličastni gozdovi in planšarije odkrivajo otrokom in odraslim nov, prijaznejši  svet. Neokrnjena narava kar sama vabi k raziskovanju in potepanju.
Pozimi obstaja možnost smučanja ob otroški ali večji vlečnici, ki sta postavljeni tik ob hotelu. Hotel je popolnoma prenovljen s tri oz. štiri posteljnimi sobami, v njem pa je tudi bogato opremljena telovadnica, kjer lahko otroci preizkušajo svoje telesne sposobnosti.

Oddaljenost od Ljubljane: 70 km
Kapaciteta penziona: 100 ležišč
Zdravstveno varstvo v sklopu ZD Bled

Pokljuka

Pokljuka

 

ŠPORTNI CENTER TRIGLAV, Pokljuka

Funkcionalno zasnovan in sodobno opremljen Hotel Center lahko izpolni različne želje in potrebe v vseh letnih časih in nudi dobre pogoje za bivanje v moderno opremljenih sobah.

Ruševec, gamsi, pokljuška barja, slapovi — prav zaradi tega je Pokljuka del največjega slovenskega naravnega parka, Triglavskega narodnega parka. Planota nudi jeseni in spomladi optimalne pogoje za raziskovanje narave, njihovega živalskega sveta in je idealno izhodišče za osvajanje srednjegorskih postojank.

V zimskem času pa je okolica hotela prirejena potrebam smučarskega teka in kot taka nudi najbolj primerne terene za učenje smučarskega teka in pogoje za najrazličnejše igre na snegu.

Oddaljenost od Ljubljane: 77 km
Kapaciteta hotela: 90 ležišč
Zdravstveno varstvo v sklopu ZD Bled

Sportni center - Triglav 1

Sportni center - Triglav 2

 

HOTEL JELKA, Pokljuka

Hotel, nedavno v celoti prenovljen, leži v osrčju narave na sončni jasi pokljuške planote. Obdajajo ga mogočni gozdovi in pravljičnost okolja, ki kar vabi k raziskovanju.

V zimskem času se poleg hotela nahaja manjše smučišče, idealen za začetnike in tudi tiste, ki nadgrajujejo svoje smučarsko znanje.

Oddaljenost od Ljubljane: 70 km
Kapaciteta hotela: 40 ležišč
Zdravstveno varstvo v sklopu ZD Bled

hotel Jelka_1

DSC_0086

DSC_0070